Érzelmes üzenettel tudatta a színésznő, hogy elvált a férjétől

2019 E! People's Choice Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Santa Monica Arts Culture Editorial Attending Celebrities Posing 2019 Photography Image Photograph People Annual PCA E! People
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Mike Caussin and wife/singer Jana Kramer arrive at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Véglegesítették Jana Kramer és Mike Caussin válását, amit a színésznő az Instagramon, egy érzelmes bejegyzéssel tudatott.
Vágólapra másolva!

A Tuti gimi egykori sztárja, Jana Kramer elvált amerikaifocista férjétől, Mike Caussintól, miután a férfi többször is megcsalta őt.

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A színésznő és énekesnő a válás hivatalossá válásakor az Instagramra tett ki egy bejegyzést, amelyben azt írta, hogy az első érzése az volt, hogy hibázott: elrontotta a házasságát, a gyerekei életét, ő maga nem volt elég szerethető, nem tudott eleget adni.

Később rájött, hogy nem hibázott semmiben, főleg nem a gyerekei, az ötéves Jolie Rae és a kétéves Jace Joseph nevelésében. "Ez nem a vég... Ez csak a történetem kezdete, és én izgatott és reményteli vagyok, kész vagyok folytatni a gyógyulást, hogy erősebb legyek, és mélyebben tudjak szeretni" – írta: