Kiderült, hogy fogyasztott-e alkoholt Bezerédi Zoltán a balesete előtt. A színész egy biciklist gázolt el Hajdúböszörményben múlt héten.

Negatív lett az alkoholszondás ellenőrzése Bezerédi Zoltánnak, aki július 15-én elgázolt egy biciklist Hajdúböszörményben - írja a Bors a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság válasza alapján. A lap azt írja, hogy a baleset egy igen veszélyes kereszteződésben történt. 

Bezerédi Zoltán nem adta meg az elsőbbséget a kerékpárosnakFotó: Polyák Attila - Origo

– A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a jármű vezetője, amikor a kereszteződéshez ért, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla ellenére a kijelölt gyalogos- és kerékpáros-átkelőhelyen nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés következtében megsérült – írta korábban a Police.hu.

A Bors cikke szerint a baleset következtében a 21 éves bringás hat és fél métert repült. Agyrázkódást szenvedett, és bár törések nélkül megúszta, a nyakcsigolyája és a válla is megsérült. 

Az ügyben a lap megkereste a Doktor Balaton, a Válótársak és A mi kis falunk Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészét is, aki udvariasan elhárította az érdeklődésüket, nem kívánt nyilatkozni.