Sári Évit támadta egy telefonáló, erre a rádiós műsorvezető keményen reagált.

Sári Évi adásban elmondta, rosszul esik neki, hogy vadidegen emberek beszólnak neki, azért, hogy nincs még gyereke, vagy hogy hogyan éli az életét. Egy telefonáló ennek ellenére ezt mondta: „Önző és rossz anya lenne, ez tényleg hülye, Bochi, ne járasd le magad ezzel a nővel."

Bochkor GáborRetro rádió

Bochkor Gábor ezt már nem hagyta szó nélkül. „Én nem tudom, hogy te hol élsz, hol laksz, nem tudom, hogy mit csinálsz, azt sem tudom, milyen az agyi kapacitásod. De ha jogot formálsz arra, abból a kis lyukból, ahol élsz, véleményt formálj valakiről, ilyen távolságról, akiről csak újságban olvashattál, esetleg egy szerepben láthattad a tévében, vagy hallhattad egy dalát, akkor te szégyelld magad!"– válaszolta a Bors szerint.

Közösségi oldalakon nincs jelen, pont azért, mert nem bírja, ha egy ismeretlen ember kritizálja. „Kacérkodtam vele, bevallom, és aztán azt mondtam, nem. Nincs szükségem rá, nem érdekel idegen embereknek bárminemű hozzászólása az én életemhez. Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy mindenkinek az életébe beleszólhat" - zsörtölődött.