Hosszú szenvedéseiről vallott Mihalik Enikő

mihalik enikő
Vágólapra másolva!
Napokon át tartó fájdalmak után szülte meg első gyerekét.
Vágólapra másolva!

Mihalik Enikő első bejelentkezése július 12-én, késő este történt, amikor elkezdődtek nála a fájások, amit rövidesen a nyákdugó távozása követett. Mivel a magzatvize még nem folyt el, úgy döntött, nyugovóra tér, és pihen egyet- azt azonban ő sem gondolta, hogy szenvedése napokig is eltart majd, írta a Bors.

Forrás: Mihalik Enikő/Instagram

Másnap bementek a kórházba szerelmével, ahol fontos vizsgálatokat végeztek el rajta az orvosok, ám végül hazaküldték, hiszen a szülés hivatalosan még nem indult meg. Enikő görcsei két nappal későbbre sem múltak el, ezen a ponton pedig már olyannyira megviselte őt a fájdalom, hogy úgy döntött, ha itt az idő, kérni fogja az epidurális érzéstelenítést.

A modellt másnap ismét be kellett vinni a kórházba,

ahol közölték vele: továbbra sincs az aktív szülés állapotában, sőt, egy olyan stádiumba került, amitől rengeteg várandós nő szenved a szülést megelőzően. „Ez hasonló, mint a jósló fájások, de ez egy hamis szülési folyamat" – magyarázta Mihalik Enikő.

Végül meg akarták indítani a szülést pénteken, ám a soron következő videórészletben már örömhírrel jelentkezett: megszületett a kislánya. Mint mondja, hatalmas szerencséje volt, mivel amikor a szülés megindítására készültek, kiderült, hogy az magától megindult, ezután pedig rövidesen a mellkasán tarthatta kislányát. Mint mondta, mindenre fel volt készülve a szülés előtt – de erre nem. Ettől függetlenül újabb babát tervez, és nagyon boldog arról, hogy anya lehet.