Horváth Tamás fel se veszi a telefont, ha az apja hívja, évek óta nem beszélnek egymással. Az édesapa most elmondta a saját verzióját.

Horváth Tamás és édesapja, a Dagi néven szintén zenélő Horváth János között évek óta tart a viszály, az idősebb családtag szerint az énekes azért haragudott meg rá, mert jóban maradtak a korábbi barátnőjével.

"Legutóbb három-négy hónappal ezelőtt próbáltam hívni, de fel sem vette a telefont. Pedig csak szerettem volna figyelmeztetni, mint ahogyan az egy apa kötelessége, hogy szerintem nagyon rossz irányba indult el. Az állandó harc mindenkivel, hogy még a korábbi kenyéradó gazdájának, a TV2-nek is nekiment, nagyon nem jó. Azt látom, hogy tönkre fogja tenni a karrierjét és azt annak ellenére sem kívánom neki, ha soha többé nem áll szóba velem" – mondta János.

Horváth Tamás a Dancing with the Starsban: a versenyt nem fejezte be, de a gázsijáért perelForrás: TV2

Az apa azt is sajnálja, hogy Tamás a testvéreivel sem áll szóba – ami leginkább a nyolcéves Benit viseli meg, aki isteníti a bátyját. "Tudom, hogy kígyót-békát mond rólunk mindenkinek, azt terjeszti, a pénz miatt romlott meg a viszonyunk, de nekünk nincs szükségünk Horváth Tamás pénzére. Neki azonban egyszer szüksége lesz a családjára. Remélem, egyszer belátja, és az én ajtóm nyitva áll" – zárta János. 

Tamás korábban csak annyit mondott, hogy tényleg nem tartja a kapcsolatot az apjával, de "ennek megvan az oka". Szerinte minden családban vannak konfliktusok, de ezek nem tartoznak a nyilvánosságra.