Hónapok óta tart Palik László, az Exatlon műsorvezetőjének és a korábbi játékos viszonya. Vége a találgatásoknak, kiderült, hogy ki a titokzatos nő.

Marsi Anikó és Palik László is párra talált a szakításuk után. Noha még el sem váltak, Marsi Anikó Szulák Andrea exe mellett találta meg a boldogságot, addig Palik László az Exatlon egyik volt játékosával jött össze. Régóta tartottak már a találgatások, ki lehet a titokzatos nő. A Blikk ezúttal kiderítette.

A lap információi szerint Cservenák Alexandra az a nő, aki elrabolta a vetélkedő műsorvezetőjének szívét.

"Nem egyszerű mostanában megoldani számukra, hogy találkozzanak, Alexandra ugyanis az elmúlt napokban Gyula mellett táboroztatott gyerekeket, egyébként meg Szegeden él, oda köti az edzői munkája és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni. Laci pedig most, hogy szünidő van, próbál minden egyes percet a fiúkkal tölteni, ráadásul lassan elkezdődnek az újabb Exatlon-szezon előkészületei, így lesz dolga azzal is – magyarázta a lapnak egy közeli ismerős, hogyan küzd meg a pár a távkapcsolattal.