Az rBence néven posztoló Hernádi Bence hónapok óta nem aktív a YouTube-csatornáján, kérdés, hogy fog-e még videókat készíteni.

Hernádi Bence, vagy ahogy az interneten ismerik, rBence az egyik legismertebb és legmegosztóbb youtuber Magyarországon, csatornáját több mint 260 ezren követik.

A fiatal youtuber hónapok óta nem aktív a csatornáján, csak Instagramon és TikTokon szokott posztolni, ahol szintén rengetegen követik. A rajongók nagyon hiányolták Bence videóit, aki legújabb kérdezz-felelek videójában választ adott minden kérdésre:

Bence arra a kérdése, hogy abbahagyta-e, úgy felelt, hogy igen is, meg nem is. Elmondta, hogy azért nem készít az elmúlt időszakban videókat, mert úgy érzi, kinőtte azt a fajta tartalmat, amit régen gyártott, és nem tudja, hogy milyen videókat szeretne készíteni.

A youtuber bevallotta, hogy nem érezte magáénak a vlog műfaját, amit pár hónapja kipróbált csatornáján, és addig, amíg nem tudja, mit szeretne, nem nagyon akar videókat készíteni. A rajongók mindenesetre nagyon várják a visszatérését, legalábbis sokan biztatták a videó kommentszekciójában.