Kiderült A szökés sztárjáról, hogy autista

2017 Winter TCA Tour - Day 7 Arts Culture and Entertainment Celebrities Pasadena FeedRouted_NorthAmerica FeedRouted_Global topix bestof PASADENA, CA - JANUARY 11:  Actor Wentworth Miller of the television show 'Prisonbreak' speaks onstage during the FOX p
PASADENA, CA - JANUARY 11: Actor Wentworth Miller of the television show 'Prisonbreak' speaks onstage during the FOX portion of the 2017 Winter Television Critics Association Press Tour at Langham Hotel on January 11, 2017 in Pasadena, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Prison Break, vagyis A szökés egyik főszereplője, Wentworth Miller elárulta, hogy tavaly autizmussal diagnosztizálták.
Vágólapra másolva!

A szökésben Michael Scofieldként látott Wentworth Miller az Instagramon osztotta meg 2,1 millió követőjével, hogy tavaly, 48 évesen autizmussal diagnosztizálták:

A hosszú posztban a színész leírta, hogy először önmagát diagnosztizálta autistaként, de aztán hivatalosan is megerősítették az orvosok – ami hosszú folyamat volt az életében, hisz akkor még nem jöttek rá, amikor ötéves volt.

Wentworth Miller Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

Rá kellett ébrednie, hogy nem mindenkinek adatik meg a diagnózis előnye, ő viszont most egy új információ birtokában átértékelheti az eddigi életét, az elért teljesítményeit. "Egyszerűen sokkolt, de nem ért meglepetésként" – írta a diagnózisról.