MC Hawer két hét után eljegyezte új barátnőjét

MC Hawer
Vágólapra másolva!
A mulatós zenészre csak nemrégiben talált rá újra a szerelem, de máris megkérte a párja kezét.
Vágólapra másolva!

Másfél hónappal ezelőtt kezdtek ismerkedni az interneten, két hete a személyes találkozásra is sor került, És már az első randin közel kerültek egymáshoz, majd össze is költöztek.

"A napokban sétáltunk az utcán és megláttam egy ékszerboltot. Csak annyit mondtam, hogy akkor mi most ide bemegyünk. Úgy voltam vele, hogy mire várjunk még? Együtt választottuk ki a gyűrűt, azóta pedig valósággal lubickolunk a boldogságban" - árulta el MC Hawer a Borsnak.

Forrás:Facebook/MC Hawer

A hírt egy közös fotóval tudatta, ahol mindketten viselik a jegygyűrűt. A kép láttán rengeteg gratuláció és több negatív megjegyzés is érkezett. "Nem igazán foglalkozom már ezekkel a vádakkal, mindenki azt gondol, amit akar. Egy biztos: mi nagyon boldogok vagyunk együtt. 55 éven át kerestem az igazit, most végre megtaláltam" - tette hozzá, és azt is elárulta, hogy már az esküvőt tervezgetik. "Mivel évek óta nem iszom alkoholt és a párom sem fogyaszt, ezért úgy döntöttünk, a lagzinkon sem lesz helye az italnak. Nagyon furcsa lenne, ha ülnénk egymás mellett és közben azt nézzük, ahogy a násznép részegen mulatozik."