Csonka András kénytelen volt az autójában aludni Szegeden, miután nem jutott be az éjszakára kibérelt lakásba.

Egy szerencsétlen tévedés miatt a kocsijában töltött egy éjszakát Csonka András az Apácashow szegedi próbája után, mivel a kibérelt lakásba nem tudott bejutni.

Csonka AndrásForrás: Csonka András/Instagram

"Hajnal háromig próbán voltam az Apácashow miatt, így amikor végeztünk, akkor mentem volna a lakásba, amit kibéreltem, de nem nyitotta egyik kulcsa sem a lépcsőházajtót. Aki kiadta nekem a lakását, véletlenül kihagyott egy számot, ezért nem működött a kapukód. Természetesen a lakás tulajdonosát is hívtam, de sajnos nem értem utol" – idézte a Ripost a színészt.

Csonka aztán egy közeli hotelben is megpróbált szobát kivenni, de ott teltház volt, máshová pedig már fáradt volt elmenni – ezért döntött végül az autó mellett. A kellemetlen éjszakáról egy Instagram-sztoriban is beszámolt, látszik rajta, hogy nem sokat aludt:

Forrás: Instagram/Csonka András

"A nővéremék is itt élnek Szegeden egy ideje, ő is mondta, hogy miért nem hívtam fel őket. Hajnalban nem szerettem volna sem őket, sem a ház egyik lakóját sem felkelteni, hogy engedjenek be. Senkit nem illik, és nem is fogok ilyenkor egy embert sem zavarni" – magyarázta Csonka. A kibérelt lakás tulaja egyébként reggel hétkor jelentkezett, és sűrű bocsánatkérések közepette azonnal beengedte a színészt.