Megkíméli a beszélőtől a gyermeiket Fekete Dávid, így letartóztatása óta nem látta az ikreit. 

Közel három hónapja van letartóztatásban Fekete Dávid, ez idő alatt pedig egyszer sem látta a gyerekeit. Bár a törvény biztosítaná neki a láthatást, ő mégsem él ezzel a jogával - írja a Blikk. Az információt az egykori Megasztáros énekes feleségének ügyvédje is megerősítette a lapnak. 

– Két kapcsolattartója van, az egyik az anyukája, rajta keresztül szokott érdeklődni a gyerekekről. Sok mindent el lehet mondani róla, sok mocskos dolgot művelt, de nagyon szereti őket és megviseli, hogy távol van tőlük. Ő is tudja, hogy a börtön nem gyereknek való hely, ezért nem is kéri Reginát, hogy vigye be hozzá őket – mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

Fekete Dávid három hónapja nem látta a gyerekeitForrás: tv2

Fekete Dávid már májusi letartóztatása előtt azt írta a Fecbookon a gyerekeinek, hogy ha "nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát, lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd, és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani".

Fekete Dávid felesége korábban kezdeményezte a válást a bíróságon, egyúttal teljes felügyeleti jogot is kért a közös gyermekeikre. A lap úgy tudja, hogy a válóperes tárgyalás valószínűleg ősszel kezdődik, és mivel Fekete jelenleg börtönben van, jó eséllyel az anyának ítélik az ikreket.