Az énekes varratszedésen járt a napokban, a bokacsontja van eltörve.

Lovasbalesetét követően már otthon lábadozik Varga Viktor. Az énekes komoly ugrócsont műtéten esett át, a kórházban sok gyógyszert kapott, a gerincébe adott érzéstelenítőktől pedig rosszullét és fejfájás gyötörte.

ELÉG VOLT A GYÓGYSZEREKBŐL ÉN MÁR NEM VAGYOK HAJLANDÓ SEMMIT BESZEDNI!

- kezdte a Borsnak Varga Viktor, aki fájdalmai ellenére ignorálja a pirulákat. "Olyan fájdalmaim vannak, hogy ha el is alszom, reggelente általában hét óra magasságában mindig felébredek rá" - mesélte.

Forrás: instagram.com/vargaviktorart

Mivel a zenész az alternatív gyógymódok híve, saját gyógyulását is megpróbálja eszerint felgyorsítani. "Az olaj, amit használok rá, nagyon hatásos gyulladáscsökkentő, szépen levitte a duzzanatokat és véraláfutásokat a lábamról, meg is lepődtem, már első ránézésre olyan, mint a baleset előtt. Annyi a különbség, hogy mivel az ép lábamat használom és erőltetem, az sokkal nagyobb mint a másik, kissé vicces a kettő közötti kontraszt" - tette hozzá. Elmondása szerint komolyan veszi az orvos utasításait, viszont a hathónapos teljes gyógyulási idő felgyorsítása érdekében minden eszközét be fogja vetni. A teljes folyamatról szeretne egy videós összeállítást is készíteni, hogy erőt adjon a hasonló helyzetben lévő követőinek.