Ördög Nóra és Nánási Pál hitelt vettek fel és minden spórolt pénzüket belefektették, hogy több lábon tudjanak állni és kisboltot nyithassanak a Balatonnál.

Nemrégiben nyitotta meg Balatonakarattyán új és nagyobb boltját Ördög Nóra és Nánási Pál. Arról eddig is lehetett tudni, hogy a műsorvezető és a fotós szinte mindenüket feltették a vállalkozásra, összegszerűen azonban csak most derült ki a befektetés mértéke: mintegy 31 millió forintos folyószámlahitelt vettek fel annak érdekében, hogy olyan boltot nyithassanak, mint amilyet megálmodtak maguknak. Emellett elmondásuk szerint minden megtakarított pénzüket, nagyjából 30-40 millió forintot is ezekre az üzletekre költötték.

Arról nem is beszélve, hogy sok szponzorok által biztosított terméket és szolgáltatást is kapnak, amiért megjelenésekkel fizetnek. Nánásiék a mai napig dolgoznak az üzleten és minden plusz bevételüket az üzletek fejlesztésébe és azok kínálatának növelésébe próbálják fektetni.

Ördög Nóra, Instagram

Ugyan szépen termelnek, de azóta is loholunk magunk után – mondta Nóri a Forbes-nak arra utalva, hogy valószínűleg még mindig nem nyereségesek a befektetéseik. Ennek ellenére boltjaik kifejezetten népszerűek. Sőt, ők is örömüket lelik a vásárlók kiszolgálásában és a sürgés-forgásban.
AZ NEM MUNKA, HOGY SZÉP RUHÁBAN BESZÉLSZ A TÉVÉBEN, ÉS MÓRIKÁLOD MAGAD, AHOGY AZ SEM, HOGY A NÁNÁSI PÁL MEZTELEN NŐKET FOTÓZ. DE HA FELÉPÍTESZ VALAMIT, ÉS BEÁLLSZ A KASSZÁBA, AZ EMBEREK KÉT ISMERET EMBERT LÁTNAK DOLGOZNI, SOKKAL JOBBAN TUDNAK AZONOSULNI- mondta Ördög Nóra. A Bors által szemlézett cikkből az is kiderül, hogy a sztárpár közös cége, a Voiceforce Kft a tavalyi évben 212 millió forintos bevételt termelt. Nánásiék saját bevallása szerint ennek nagyjából fele az előadói tevékenységükhöz, a másik fele pedig a kisbolthoz köthető.