Szabó Ádám megdöbbentő titkot árult el Tóth Andiról

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Szabó Ádám és Tóth Andi már rég nincsenek együtt, de még ennyi idő után is újabb titkok és részletek derülnek ki a kapcsolatukról.
Vágólapra másolva!

Az énekes nemrég a Pesti TV szombat esti Late Night Latte című műsorának vendége volt, ahol elárulta, hogy négy hónapja él boldog párkapcsolatban új szerelmével, de nem árulta el, ki ő, mert szeretné megóvni új barátnőjét a nyilvánosságtól. Azonban szóba került Tóth Andi is: kapcsolatuk viharos volt, elmondása szerint a veszekedéseik nagy része abból a rossz szokásából adódott, hogy nem tudja elmondani a bajait, és ez nagyon idegesítette az énekesnőt.

Forrás: Instagram, Tóth Andi

A Promotions cikke szerint voltak örömteli pillanatai is a szerelmüknek. Szabó Ádám például elárulta, amit csak kevesen tudhatnak Andiról: nagyon jól mozog a konyhában, jól tud főzni. De az igazán megdöbbentő titkot csak ezután árulta el.

Én nagyon szeretem a kicsiket, volt is olyan párom, akinek volt gyereke. Szeretném, hogy apukám nagypapa legyen. Mindig is nagy álmom volt, hogy legyen egy büszkesége, hogy van egy unokája, és ez Andival is felmerült" - mondta el a műsorban.