A Farm VIP műsorvezetője megújítja a feleségének tett fogadalmát, ezzel fordulóponthoz érkezett a huszonhét éves házasságuk.

Gáspár Zsolti folytatja a családi hagyományt. Bátyjához, Győzikéhez hasonlóan ő is megerősíti a hitvesének tett esküjét. A műsorvezető 1994-ben vette el a szerelmét, és három gyerekük is született. Feleségéről soha egyetlen fotó sem jelent meg nyilvánosan, de még a keresztneve is titkos.

Zsolti a magánéletét mindig is óvta, nem helyezte reflektorfénybe a családját. Most sem szándékozik ezen változtatni, ám a tervezett esküvőn végre megmutatja a nyilvánosságnak a feleségét.

Kétszázhetven fős lagzit tervezünk. Száznegyven tyúkból fő majd a finom húsleves, és három disznót fogunk levágni a nagy eseményre.

– mesélte Gáspár Zsolti.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Azt is elárulta, hogy Kökény Attila, Kis Grófo és Jolly is fellép majd, a tanúik pedig Demcsák Zsuzsa és a férje lesznek.  Mátraverebély-Szentkút mesés környezetében lesz az esküvő augusztus utolsó szombatján, ahol a szabad ég alatt anyakönyvezető és lelkész előtt erősítik meg házassági szövetségüket.