Lebukott Tóth Andi: összejött Gabriela Spanic egykori párjával?

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Hamarosan új évaddal tér vissza a Dancing with the Stars, amiben Tóth Andi is táncolni fog. A fiatal énekesnő partnere Gabriela Spanic korábbi partnere, Andrei Mangra lesz, akiről sokáig azt gondolták, hogy a szappanopera királynő kedvese – adta hírül a BorsOnline.
Vágólapra másolva!

A nagyváradi származású, többszörös román bajnokot ezúttal Tóth Andival hozták össze, ugyanis a Dzsungeltúra című film premier előtti vetítésén sok más hazai hírességgel együtt ők is jelen voltak, sőt, közös kép is készült róluk.

Ez persze önmagában még semmit sem jelent, de a promotions.hu egyik olvasója is jelen volt az említett vetítésen, és ahogy ő fogalmazott, izzott a levegő kettejük között.

Tóth Andi és Andrei Mangra Fotó: Polyák Attila - Origo

„Nem tudom, hogy most tényleg együtt vannak, vagy csak a Dancing with the Stars miatt jöttek el együtt a Dzsungeltúrára, de szerintem hacsak baráti viszony lenne köztük, akkor nem így viselkednének. Legalábbis én nem így nézek a barátaimra.

Konkrétan izzott körülöttük a levegő.

Szerintem simán összejöttek már a próbák alatt, vagy most alakul valami köztük, de az is lehet, hogy ez is csak a műsor része, hogy megint legyen min csámcsogni. Mindenesetre aranyos pár lennének" - írta a lapnak az olvasójuk.