A népszerű színész nagyon változatos életutat járt be, ugyanis volt már akcióhős, vígjátéksztár, reklámarc, videójáték karakter, műsorvezető, csúcskategóriás bútorterverző, gyerekkönyv-illusztrátor és amerikai focista is.Filmes avagy sorozatos karrierjét tekintve szerepelt a Brooklyn Nine-Nine című sitcomban, a Mindenki utálja Christ! című vígjátékban és a Feketék fehérenben is. Ennek tükrében nem meglepő, hogy karrierje előtt tisztelegve csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán - fogalmaz a Tények.hu.

"Nagyra értékelem ezt, és hadd mondjak el valamit, a java még hátravan!" - közölte a születésnapos színész az átadón, majd táncra perdült a csillaga felett.
Szerencsés vagyok, hogy a legjobbakkal dolgozhatok együtt, és ez csak jobbá tesz engem. Ha olyan emberek közelében vagy, mint Andy Samberg, Adam Sandler és Chris Rock, nem veszíthetsz. Mintha Michael Jordan csapatában játszanál. - mesélte a Variety-nek a színész.
"Crews a rajongók kedvence, akik biztosan nagyon boldogok lesznek, hogy láthatják majd a csillagát a Sétányon" - mondta Ana Martinez, a hollywoodi Hírességek Sétányának producere.
A sztárt még a nagymamája is elkísérte a neves átadóra.