Volt egy különleges adás nemrég a Retro Rádióban, újra együtt rádiózott Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János. Banitát (Baji Anita) is hívták, aki a Bumeráng szerkesztője volt, de Gombos Edina neve nem került szóba, pedig 11 évig dolgoztak együtt a Sláger Rádióban.

Saját Youtube-csatornáján számolt be arról Gombos Edina, hogy szerinte miért nem hívták meg a nosztalgiaadásba, holott 11 éven át voltak kollegák Bochkorral. Amikor megszűnt a rádió, állás nélkül maradt. „Nekem akkor ott volt a pici baba, és érkezett azonnal egy felkérés is a TV2-től, akkor indult a FEM3 csatorna. Azt az ajánlatot kaptam, hogy legyek az új csatorna arca, a fő egyénisége, ami nagyon hízelgő volt abban a nehéz időszakban, amikor megzuhantam attól, hogy a rádió egyik napról a másikra megszűnt, ezért elvállaltam" – emlékezett.

Gombos EdinaForrás: Gombos Edina, Youtube

Bochkor Gáborék pedig átmentek egy másik rádióba, de onnan Gombos Edinát nem kereste meg senki. Egyszer aztán Bochkor felhívta, hogy menjen be másnap, erre jelezte Gombos Edina, hogy senki nem kereste meg a vezetéstől. Inkább a biztos tévézést választotta a TV2 Csoportnál, mert a kisbaba mellett nem tudott volna egyszerre rádiózni és napi tévéműsort vezetni. „Én a tévét választottam, és ebből lett egy sértődés, amit megértek egyrészről, de másrészről nem. Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam. Ennek köszönhetően kaptam vissza a régi TV2-s műsoromat, az Aktívot" – emlékezett.

Itt a videó, ez a rész a 42. perc környékén kezdődik: