Vasárnap ünnepelte volna 77. születés napját Andy Vajna. Valaki szívszorító üzenetet hagyott a sírján. 

Egy csokor fehér rózsát hagyott valaki vasárnap délelőtt Andy Vajna sírjánál, a Fiumei úti temetőben - vette észre a Metropol. Mellette egy üzenet is állt: Isten éltessen, Andym.

A Bors hozzátette, a személyes hangvételű üzenet alapján arra következtettek, hogy a csokrot Vajna Tímea küldethette, aki jelenleg Amerikában tartózkodik, ám férje születésnapjára és halálának évfordulójára mindig valami kedvességgel készül.

Keresték Vajna Tímeát a csokorral kapcsolatban, de lapzártáig nem nyilatkozott.

Mint azt a Bors felidézte, a producer egész életében óvta a magánéletét, nagy szerelmeit azonban nem rejtette el a nyilvánosság elől. Első felesége Cecilia Mong volt, akit Hongkongban ismert meg, és bár a házasságuk nem tartott sokáig, fiukat, Justint szeretetben nevelték. Dobó Katával hét éven át éltek nagy szerelemben, de a szakításuk után is a legjobb barátok maradtak. Tóth Éva modellel 2007-2010-ig éltek nagy szerelemben, és vele is békében váltak el. Vajna Tímeát 2013-ban vette feleségül, és bár eleinte sokan kételkedtek a kapcsolatuk erősségében, végül rácáfoltak a kétkedőkre, és a producer 2019-es haláláig nagy szeretetben éltek együtt - írják.

Címlapi képünk 2019-ben, Andy Vajna temetésén készült.