Exkluzív premier: nézze meg Havasi Balázs új videoklipjét az Origón!

Havasi
Vágólapra másolva!
Havasi Balázs első európai művészként egy különleges amerikai helyszínen forgatott, az ebből készült vadonatúj videoklipet az Origón lehet először látni. Nézze meg a kisfilmet a cikk végén!
Vágólapra másolva!

Különleges látványban volt részük azoknak, akik nemrég a floridai Hollywood közelében jártak: magyar nemzeti színekben pompázott a világ első és ez idáig egyetlen gitár alakú szállodája, a 137 méter magas, 35 emeletes Seminole Hard Rock Hotel & Casino:

Forrás: HAVASI Entertainment Ltd.

Az egyedülálló, kilométerekről is jól látható megvilágítás apropóját az adta, hogy Havasi Balázs zongoraművész és zeneszerző a Hard Rock-lánc ikonikus épületében forgatta első amerikai videoklipjét.

A zenei videót az teszi igazán különlegessé, hogy az exkluzív helyszínen eddig csak Jennifer Lopez és a népszerű rapper, Pitbull forgathatott, így Havasi Balázs az első európai művész, aki erre engedélyt kapott.

Havasi Balázs a hotel előtt Forrás: HAVASI Entertainment Ltd.

A forgatás egy teljes napot vett igénybe, a közel 30 fős amerikai stáb három különböző helyszínen rögzítette a jeleneteket: a hotel elnöki lakosztályában, az épület előtt fekvő medencekomplexumban és a belső koncertteremben. A szálloda ráadásul szinte mindig telt házzal működik, ezért komoly előkészületet igényelt a helyszínek biztosítása és a többhektáros lagúna lezárása a vendégek elől.

A videó egyébként annak a reklámkampánynak a része, amely a HAVASI Symphonic nagyszabású amerikai bemutatkozását előzi meg: a magyar zenei produkció 2021. október 23-án a gitár alakú hotel 7000 fős arénájában ad koncertet.

A The Storm című szerzeményhez készült, vadonatúj videoklip az Origón látható először, íme: