Havasi Balázs első európai művészként egy különleges amerikai helyszínen forgatott, az ebből készült vadonatúj videoklipet az Origón lehet először látni. Nézze meg a kisfilmet a cikk végén!

Különleges látványban volt részük azoknak, akik nemrég a floridai Hollywood közelében jártak: magyar nemzeti színekben pompázott a világ első és ez idáig egyetlen gitár alakú szállodája, a 137 méter magas, 35 emeletes Seminole Hard Rock Hotel & Casino:

Forrás: HAVASI Entertainment Ltd.

Az egyedülálló, kilométerekről is jól látható megvilágítás apropóját az adta, hogy Havasi Balázs zongoraművész és zeneszerző a Hard Rock-lánc ikonikus épületében forgatta első amerikai videoklipjét.

A zenei videót az teszi igazán különlegessé, hogy az exkluzív helyszínen eddig csak Jennifer Lopez és a népszerű rapper, Pitbull forgathatott, így Havasi Balázs az első európai művész, aki erre engedélyt kapott.

Havasi Balázs a hotel előttForrás: HAVASI Entertainment Ltd.

A forgatás egy teljes napot vett igénybe, a közel 30 fős amerikai stáb három különböző helyszínen rögzítette a jeleneteket: a hotel elnöki lakosztályában, az épület előtt fekvő medencekomplexumban és a belső koncertteremben. A szálloda ráadásul szinte mindig telt házzal működik, ezért komoly előkészületet igényelt a helyszínek biztosítása és a többhektáros lagúna lezárása a vendégek elől.

A videó egyébként annak a reklámkampánynak a része, amely a HAVASI Symphonic nagyszabású amerikai bemutatkozását előzi meg: a magyar zenei produkció 2021. október 23-án a gitár alakú hotel 7000 fős arénájában ad koncertet.

A The Storm című szerzeményhez készült, vadonatúj videoklip az Origón látható először, íme: