260 millió forinttal tartozik a tévésztár, de nem hajlandó fizetni

Duane Chapman Signs Copies Of "When Mercy Is Shown, Mercy Is Given" Dog the Bounty Hunter, Dog, Bounty, LITERATURE MUSIC GettyImageRank3
NEW YORK - MARCH 19: Media personality Duane Chapman, known in the media as "Dog the Bounty Hunter" promotes his book "When Mercy Is Shown, Mercy Is Given" at Borders Wall Street on March 19, 2010 in New York City. Jemal Countess/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
880 ezer dollárral, nagyjából 260 millió forinttal tartozik az ügyvédjének a Dog, a fejvadász címszereplője, Duane Chapman.
Vágólapra másolva!

A Dog, a fejvadász, illetve a Dog és Beth: Fejvadászok sztárja, a Dognak becézett Duane Chapman maga is a behajtók célpontjává vált, 880 ezer dollárral tartozik ugyanis egy ügyvédnek.

Duane "Dog" Chapman Forrás: AFP/2010 Getty Images/Jemal Countess

Az ügy 2003 óta húzódik, az ügyvéd ugyanis akkor hozta ki Chapmant egy mexikói börtönből, a költségekben azonban nem tudtak megegyezni. A realitysztár beperelte az ügyvédet, aki visszaperelte, egy 2013-as bírósági döntés alapján Chapmannek így 880 ezer dollárt kéne fizetnie – ő azonban azóta sem rendezte a tartozását.

Az ügyvéd most a tévés fejvadász lakóhelyén, Hawaiin nyújtott be keresetet, ily módon újjáélesztve az ügyet.