Ráunt a forgatásokra, visszavonulna az 51 éves színésznő

Ellen Pompeo, Grace klinika
Vágólapra másolva!
Elege lett a forgatásokból, a Grace klinika után felhagyna a színészettel a főszereplő, Ellen Pompeo.
Vágólapra másolva!

A Grace klinika főszereplője, a Meredith Greyt alakító Ellen Pompeo egy friss interjúban, a Ladies First with Laura Brown című podcastban arról beszélt, hogy a sorozat végeztével visszavonulna, nem vállalna több szerepet.

Ellen Pompeo a Grace klinikában Forrás: ABC

"Úgy érzem, végeztem a színészettel, még ha nem is játszottam el milliónyi különféle szerepet. Eleget üldögéltem lakókocsikban, utaztam sokat, ezt Atlantában vettük fel, azt Vancouverben. Nem érzem magamban a vágyat, hogy este tizenegykor még egy lakókocsiban ülve várjak a következő felvételre, vagy hogy rendezőasszisztensek mondják meg, hogy mikor ebédelhetek. Ez inkább a fiataloknak való, legalábbis azoknak, akik lélekben fiatalok" – mondta az 51 éves színésznő.

Ezzel együtt nem vetette el a lehetőségét annak, hogy valaha még játszani fog, de "nem túl izgatott" amiatt, hogy a Grace klinika után miként fog alakulni a színészi karrierje.

A sorozat indulásakor, 2005-ben Forrás: Entertainment Pictures/Copyright 2005 by 20050925/Abc

A kórházas sorozat 2005-ben indult, Pompeo azóta játssza benne a főszerepet. Ősszel már a tizennyolcadik évad indul, de a színésznő szerint lassan véget ér a történet.