64 évesen újra férjhez ment a nyolcvanas évek szexszimbóluma

Celebrity Fight Night XXV - Red Carpet GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities Horizontal FASHION
PHOENIX, AZ - MARCH 23: (L-R) John Corbett and Bo Derek attend Celebrity Fight Night XXV on March 22, 2019 in Phoenix, Arizona. Amy Sussman/Getty Images for Celebrity Fight Night/AFP (Photo by Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
John Corbett közel húsz év együttlét után elvette Bo Dereket.
Vágólapra másolva!

Tavaly karácsony táján összeházasodott a 64 éves Bo Derek és a 60 éves John Corbett – derült ki a The Talk című műsorban, ahol a férj vendégeskedett.

A két sztár 2002 óta alkot egy párt, közel húsz év után döntöttek tehát úgy, hogy összeházasodnak: Corbett azt mondta, szerettek volna valami szépséget is csempészni az egyébként a világjárványról emlékezetes 2020-ba.

John Corbett és Bo Derek Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman

Bo Derek a Bombanő című, 1979-es filmmel egy generáció szexszimbólumává vált, az 1981-es Tarzan, a majomeberben ő játszotta Jane-t, aztán pedig a Boleróban vagy a Szellemképtelenségben is komolyabb szerepet kapott.

Corbett a tévéből főleg a Miért éppen Alaszkából és a Szex és New Yorkból ismert – előbbiben a rádiós Christ, utóbbiban Aidan Shaw-t alakította –, de játszott például a Bazi nagy görög lagziban is. Neki ez az első házassága, Dereknek a második.