Balázs Klárit sokan támadják Korda György régi rajongóik közül, szerintük ő kényszeríti még mindig koncertezésre a 82 éves énekest.

Pénzéhsége miatt támadja egy kisebb csoport Korda György feleségét, Balázs Klárit, úgy hiszik, hogy az énekesnő forszírozza még mindig a koncerteket, 15 évvel idősebb férje már visszavonult volna.

"Sokszor kapok olyan megjegyzéseket a Facebook-oldalunkon, hogy én hajtom őt, forszírozom, nekem semmi pénz nem elég. Azt üzenem nekik, hogy ez réges-régen nem a pénzről szól, neki ez egy életelixír" – mondta Balázs Klári egy rádióműsorban.

Balázs Klári és Korda GyörgyForrás: MTI/Zih Zsolt

"Van egy csoport, akik üldöznek engem, a férjem régi rajongói, akiktől 41 évvel ezelőtt elvettem Korda Györgyöt. A sok bántás mögött az ő boldogtalan életük áll. Nem látják, hogy azért sikeres az életem, mert tisztességes és becsületes vagyok. Ha egyszer végigmennék valakivel az utcán, vagy beülnék egy idegennel egy kávézóba, már másnap hírbe hoznának. Még egy üzleti megbeszélésre is csak otthon ülök le, mert tudom, milyenek az emberek. Nem akarok támadási felületet adni senkinek" – fejtette ki a Borsnak.