Komoly műtét vár Vajna Tímeára

Vajna Timi, Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Vajna Tímeát már több Instagram-követője is megtalálta azzal, hogy lassan 39 évesen ideje lenne gyermeket vállalnia, ám korábban a közösségi oldalán részletesen beszélt arról, hogy nyomós ok miatt nem szeretné elsietni a dolgot.
Vágólapra másolva!

"Kinek mi a tapasztalata az endometriózis-műtéttel kapcsolatban? Mennyi idő a felépülés? Bár nyilván a műtéti folyamattól függ, hogy mit találnak" - kérdezte közösségi oldalán Andy Vajna özvegye.

Forrás: Instagram

"Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat, a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet. Biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom, soha nem szülnék érdekből" - vallotta be, majd hozzátette azt is, hogy a stressz komoly egészségi károkat is okozott nála.

"Az endometriózis miatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednem, hogy ne ájuljak el az erős fájdalomtól havonta. Eddig még nem próbáltam teherbe esni. Majd ha úgy érzem... teljes szívvel és lélekkel... nyugalomban" - idézte a Blikk Vajna Tímeát.