Nyolc év után válik a színésznő, így búcsúzott a férjétől

2020 Vanity Fair Oscar Party USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Beverly Hills Carpet Arts Culture Editorial Attending Celebrities Full Length Posing Eye Contact Looking At Camera 2020 Photogra
BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 09: Kate Bosworth and Michael Polish arrive at the 2020 Vanity Fair Oscar Party held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 9, 2020 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Válik Kate Bosworth és rendező férje, Michael Polish, amit a színésznő egy hosszú, elgondolkodtató bejegyzéssel tudatott az Instagramon.
Vágólapra másolva!

Tíz év együttlét, nyolc év házasság és több közös film után elválnak Kate Bosworth és Michael Polish útjai – derül ki a közel ötven produkcióban látott, a Superman visszatérben Lois Lane-t játszó színésznő legújabb Instagram-posztjából:

Bosworth a bejegyzés elején arról elmélkedett, hogy a szerelem az elején a legjobb, a végtől viszont mindannyian félünk. "Elveszteni, amid van, mert már megkaptad, amit akartál. Az eredmény okozta elvárásokhoz kötődni. A nagy ismeretlen" – írta.

"Mi van, ha nem a félelmet választjuk, hanem helyette szeretünk?" – folytatta, szerinte a szeretet, a kötelék örökre meg fog maradni közte és a férje között, csak éppen más síkra terelik a kapcsolatukat az elválással.

Kate Bosworth és Michael Polish Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A színésznő úgy érzi, a hajnali telefonálások, a közös számok, sőt a közös munkák is megmaradnak, a vég helyett ez inkább valami újnak a kezdete lesz.