A két énekesnő aligha megy együtt nyaralni.

Pár hónappal ezelőtt volt a médiában egy pengeváltás Tóth Gabi és Tóth Andi között, utóbbi Hajdú Péter vendégeként ezt mondta a LifeTV-n: „Szerintem nem kedvel. Már akkor nekem állt, mikor mondta, a képeim olcsók meg én is ezáltal. Írtam neki, hogy megpróbálom ezt úgy tekinteni, hogy szerintem jóindulatból írtad. Leírta, miért kellene másképp, ő mennyi mindent elért, és hogy ezt kéne követnem inkább. Mondtam, hogy ezt kicsit álszentnek tartom pont az ő múltja miatt is,  de köszönöm, jó egészséget, remélem, boldogok. Erre megint egy olyan üzenetet kaptam, hogy hú.
Sértésnek vette, hogy álszentnek tartottam. És írta, hogy ő mentor, fel kéne néznem rá, hogy ő mentorszékben ül, nem mindegy, hogy a falunapon rakom ki a képet vagy a mentorszékből. Elismerem, hogy ő több mindent elért, de pont ezért nem értem, miért velem foglalkozik. És miért nem 15 évesen jött segíteni, mikor mindenki bántott és kihasznált?"

Tóth AndiForrás: Tóth Andi/Instagram

Most szóba került megint kettejük kapcsolata. "Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne, szimpatizálna velem. Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani.  A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követettek, ezeket azóta sem tudom hová rakni. Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá" - magyarázta.