Körcsönyei Polla magyar Instagram-modell és youtuber, első csatornáját 2013-ban hozta létre Tóth Papp Anettel, Anett és Ancsa néven. Emellett saját csatornát is vezet, 2016-ban megnyerte az év női felfedezettjének járó díjat a Videósgálán. Pollát már több mint 600 ezren követik az Instagramon, így bármit posztol, az futótűzként terjed az interneten. Most a szerelmi életével foglalkoznak sokan.

A fiatal lány a legújabb Instagram-történetében a barátainak köszönte meg, hogy meglepték, ugyanis pár nap múlva 21 éves lesz. A meglepetésbulin ott volt Azahriah is. Pollynak hivatalosan nincs barátja, viszont az egyik történetben az látszik, hogy együtt táncol Azahriah- val, aki adott neki egy puszit.

A rajongók egyből elkezdek találgatni, hogy mi van a két fiatal között, állítólag Azahriah azt mondta egy Instagram-liveban pár napja, hogy nincs barátnője. Polla letörölte a történetet, de egy rajongó újra feltöltötte az TikTokra, amit 140 ezren láttak, és az egyik kommentelő azt állítja, hogy látta őket kézenfogva sétálni Budapesten.