Kollégáinak is bemutatta új szerelmét Marsi Anikó

Marsi Anikó a TV2 stúdiójában
Marsi Anikó a TV2 stúdiójában 2018 február 6-án
Vágólapra másolva!
Bemutatta a kollégáinak új szerelmét Marsi Anikó. Gyarmati Gábort barátságosan fogadták a Tények szerkesztőségében, van aki szerint biztos, hogy a híradós hosszú távra tervez a férfival.
Vágólapra másolva!

Új szerelmével, Gyarmati Gáborral az oldalán lépett be hétfőn a Tények szerkesztőségébe Marsi Anikó - írja a Bors. A lap szerint a híradós egyesével mutatta be minden munkatársának új párját. A Borsnak fotókat is sikerült készítenie a párról a TV2 Róna utcai épülete előtt.

Már családtagnak számít a férfi

A lapnak Anikó egyik kollégája azt mondta, hogy a hiradós és Gyarmarti Gábor kapcsolata nyílván több mint egy fut kaland, és az hogy a híradós bemutatta a férfit a kollégiáinak "olyan fokú bizalomról árulkodik, hogy biztosan lehetünk benne, Ancsi hosszútávra tervez". A Blikk hétfőn pedig arról írt, hogy A férfi "már családtagnak számít", hiszen Gábort bemutatták Anikó és Palik László közös fiainak is.

A szemtanúk beszámolója szerint,

amikor Anikó és Gábor hétfőn belépett a szerkesztőségbe, egy pillanatra teljesen csend lett,

de aztán másodpercek alatt oldódott a hangulat, hiszen Anikóról messziről látszott a boldogság. Mindenki barátságosan fogadta őket.

Marsi Anikó egyik kollégája szerint a híradós nem szerette volna, ha a háta mögött sugdolóznak róla, főleg azok után, hogy paparazzo képek is megjelentek róluk.

– Úgy érzem, azért ejtette meg ezt a bemutatást is, mert ezzel is legalizálja a kapcsolatukat. Ha már mindenki ismeri Gábort, nem kell attól tartaniuk, hogy lesifotósok vadásznak rájuk. Egy közszerepelő számára ez órisái könnyebbséget jelent a hétköznapokban.