Összeverte az énekesnőt az általa rendelt sofőr

Cassadee Pope's Throwback Country Night GettyImageRank3 arts culture and entertainment Horizontal MUSIC CONCERT
NASHVILLE, TENNESSEE - DECEMBER 09: Clare Dunn performs at Exit In on December 09, 2019 in Nashville, Tennessee. Jason Kempin/Getty Images/AFP (Photo by Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Megverték Clare Dunn énekesnőt Nashville-ben, a tettes egy fuvarszolgálat sofőrje volt.
Vágólapra másolva!

Clare Dunn countryénekesnő a People magazinnak mesélte el, hogy június végén látszólag minden ok nélkül megverte egy sofőr, akit az Uberhez hasonló fuvarszolgálaton, a Lyften keresztül rendelt egy nashville-i buli után.

Clare Dunn a színpadon Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Jason Kempin

Dunn egy barátnőjével szállt be az autóba, az azonban közelebb lakott, így őt tették ki először, utána haladtak az énekesnő szállása felé – csakhogy a sofőr másik útvonalon ment tovább, majd egy ponton leállította a kocsit, és a gallérjánál fogva kirángatta az utasát a hátsó ülésről.

Dunn úgy mesélte, hogy a férfi a földre lökte, majd ütni kezdte, mire ő teljesen lefagyott – de aztán torkaszakadtából sikítani kezdett, mire a sofőr elmenekült.

Az énekesnő a rendőrségnek a Lyft telefonos alkalmazásában fotót is tudott mutatni a sofőrről, akit az alapján azonosítottak is – elfogniuk azonban még nem sikerült. A fényképet és a férfi nevét a TMZ is közzétette, miután Dunn attól tart, hogy más nők is veszélyben lehetnek Nashville-ben és környékén.