Tóth Andinak elege lett, helyrerakta a beszólogató kommentelőket

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nem tűri tovább a beszólásokat, ezért saját kezébe vette a szemtelenkedő kommentelők kezelését.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő néha humorosan, néha azonban nagyon keményen visszaszól azoknak, akik valami sértőt írnak róla - szúrta ki a Ripost. Tóth Andit legutóbb egy férfi azért kóstolgatta, mert kiderült, egy gonosz nőt fog alakítani a TV2 Mintaapák című sikersorozatában. "Ott is alkoholista, vagy csak civilben az?" – kérdezte a kommentelő az énekesnőtől. A férfi elég gyors választ kapott: "Csak civilben."

Forrás: Tóth Andi/Instagram

Az alkoholfogyasztási szokásian kívül a nőiességével is sokan szoktak élcelődni a közösségi médiába, amire igen frappáns beszólásokkal szokott visszavágni. "Azt az orrpirszinget kivennéd még nőiesebb lennél, de majd rájössz" – írta a kritizáló követő. "Minek nőieskedjek, mikor önmagam is lehetek?" – kérdezett vissza az énekesnő. Akad olyan is, aki az alkatára tett megjegyzést. "Jó dagadt lettél, hallod-e" – írta a tapintatlan kommentelő, majd érkezett a válasz: "Én hazavinném magam."

"Te kajak idegbeteg lehetsz" - írta egy ismeretlen. "A legkiválóbbak mind azok" - állapította meg Tóth Andi, aki sose szégyellte kimutatni a szélsőséges érzelmeit a nagyközönség előtt.