Bemutatta frissen elkészült otthonát a magyar youtuber pár

rBence és Edina Lujza
Vágólapra másolva!
Az rBence néven ismert Hernádi Bencének a párja, Edina Lujza is youtuber, nem csoda, hogy a videómegosztó oldalon is bemutatták új otthonukat.
Vágólapra másolva!

Hernádi Bence és Edina Lujza ismert youtuberek: Bence csatornáját 265 ezren, míg barátnőjéét 60 ezren követik. Bence – vagy ahogy mindenki ismeri az interneten, rBence – 2016 óta készít YouTube-videókat, legismertebb videóját több mint 500 ezren látták.

Legújabb videójában a fiatal pár a frissen elkészült otthonukat mutatta be, amire nagyon büszkék. Edina saját csatornáján mutatta meg álomkonyháját, amit egy tervezőcsapattal közösen hoztak létre. A tervezés során Edina és Bence nagyon jól kihasználták a meglévő helyet, sok segítséget kaptak a tervezőktől is, így egy tökéletesen rendszerezett konyha született:

A fiatal lány elárulta, hogy sajnos ki kellett hagyni a mosogatógépet a konyhából, ám a szárítógépnek így is sikerült helyet találni, ami miatt nagyon boldog. Bence kedvenc része a lakásban természetesen az új tv és a játékkonzol, amit nagyon nehezen tudott megvásárolni a hatalmas kereslet miatt.