Halálosan megfenyegették a rajongók a Britney Spears ellen döntő bírónőt

A 90-es évek leggazdagabb botrányhősei, galéria
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JULY 22: Britney Spears attends Sony Pictures' "Once Upon a Time ... in Hollywood" Los Angeles Premiere on July 22, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Pár halálos fenyegetést is kapott a bírónő, aki Britney Spears ellenében döntött a felügyeleti joggal kapcsolatban. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Britney Spears épp az önállóságáért harcol a bíróságon, azt szeretné elérni, hogy eltöröljék felette az apja felügyeleti jogát – miután 13 éve idegösszeomlása, mentális problémái miatt gyámság alá került.

Britney Spears Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Az énekesnő legutóbb a felügyeleti jog azonnali eltörlését követelte, valamint vészhelyzeti meghallgatást kért a bíróságon, az ügyben döntő bírónő, Brenda Penny azonban egyik kérést sem látta indokoltnak – amivel aztán Britney több rajongóját is magára haragította.

A közösségi médiában számos olyan poszt napvilágot látott, ami szerint Pennynek meg kéne halnia, többen konkrétan megfenyegették a döntés után. A bejegyzésekből a TMZ oldalán olvashat párat, a hasonló hozzászólások íróit pedig már a rendőrség is figyeli, szerintük van köztük néhány, akitől valóban tartani lehet.