Curtis volt felesége tagadja a pletykákat: állítólag nem tiltja a fiát a rapper új barátnőjétől

Széki Kriszti
Vágólapra másolva!
A hírekkel ellentétben Kriszti megismerte már volt férje barátnőjét, és szerinte szó sincs arról, hogy ő bármit is megtiltott volna Curtisnek - erről az Instagramján beszélt.
Vágólapra másolva!

A napokban arról szóltak a hírek, hogy Barnai Judit egy év után sem találkozhat a rapper kisfiával, mert állítólag Curtis exfelesége, Kriszti ezt megtiltotta. A modell most hosszan reagált, és azt is elmondta, hogy a családi rendezvényeken is szívesen látták volna a rapper barátnőjét.

Forrás: Széki Kriszti/Instagram

"Olyanokat írnak, hogy én nem engedem, hogy a gyerekem apjának a mostani párja találkozzon a gyerekkel, vagy részt vegyen bármilyen családi eseményen. Szeretném nektek megsúgni, hogy én voltam az, aki mondta Attinak, hogyha szeretné, hogy a párja megismerje – hónapokkal ezelőtt, nem most, hónapokkal ezelőtt – a gyerekünket, akkor előtte szeretném én megismerni, ami azt gondolom, hogy teljesen normális. Minden normális szülő tudni szeretné azt, hogy hová vagy kihez engedi a gyerekét. Be is mutatta nekem, azóta normális, emberi viszonyt ápolok Judyval" - árulta el, és azt is hozzátette, hogy Curtisszel mindent közösen beszélnek meg és döntenek el, de ami a legfontosabb, hogy a kisfiuk, Doncsi semmiben se szenvedjen hiányt és egészséges körülmények között nevelkedhessen.

"Szeretném nektek megsúgni, hogy Judy hivatalos volt a születésnapra és a keresztelőre, csak sajnos olyan programja volt, amit nem tudott lemondani" - árulta el.