Magyar férfi sztárok, akik 60 éves koruk körül lettek apák

kóbor jános
szarvas józsef
závodi jános
fábry sándor
Vágólapra másolva!
A napokban arról szóltak a hírek, hogy a családalapítást tervezi a 68 éves Delhusa Gjon és 44 évvel fiatalabb barátnője, Fanni. Nem a zenész lesz az első a magyar sztárvilágból, akinek nagypapakorban születik gyereke: Fábry Sándor közel a 60-hoz, Kóbor János 64 évesen, Závodi János 66 évesen lett apa, de mások is vannak a listán.
Vágólapra másolva!

Kóbor János

Kóbor János 64 éves volt, amikor a 23 évvel fiatalabb feleségével, Deme Zsókával belevágtak a családalapításba. Léna ma már 14 éves, és rengeteg időt töltenek együtt: imádnak társasjátékozni, kártyázni, de a kamasz a tanulásban is gyakran kéri édesapja segítségét.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Amikor összejöttünk Zsókával, mindkettőnknek volt már gyereke: nekem Dani, neki Titanilla és Martin. De tudtam, hogy Zsóka is vágyik közös gyerekre. Aztán amikor elérkezettnek láttuk az időt és a körülményeket,

Hogy miért nem kisfiút akartam? Mert fiús apuka már voltam, és különben is, mindig vágytam egy kislányra" - mesélte nemrég az Omega frontembere.

Závodi János

Závodi János, a Piramis együttes gitárosa 2014 januárjában, 66 évesen lett ismét apa, majd mikor kisfia 4 éves lett, feleségül is vette párját.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A zenész fiatalon volt már nős, van egy felnőtt fia is, akinek a nevelésében nem igazán vett részt, csak hatvan fölött élte meg igazán, milyen apának lenni. "Apának lenni, szülőnek lenni egy nagyon felelősségteljes dolog. Mindig figyelni kell, hogy a kicsinek mire van szüksége, gondoskodni kell róla.

Az érkezése kicsit ugyan kizökkentett a régi kerékvágásból, és eleinte fura volt ez az új élethelyzet, de örülök, hogy így sikerült, hogy életem derekán lett egy gyönyörű kisfiam. Eleget csibészkedtem már" – mondta korábban.

Szarvas József

A színész 56 éves volt, mikor megszületett a kislánya, aki szinte egyidős az unokájával. Néhány éve hosszan mesélt arról egy interjúban, hogy a nagypapa- és az apaszerepet is élvezi, bár bevallja, a kis Katinkát talán túlontúl is elkényezteti.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Még szerencse, hogy van egy csodálatos anyukája, aki neveli is" – mondta.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!