Ki kellett menteni a tengerből a TV2 szerelmespárját

Békefi Viktória, Viki és Feng Ya Ou
Vágólapra másolva!
Bajba került első közös külföldi nyaralásán a Sztárban sztár leszek! szerelmespárja, Békefi Viktória és Feng Ya Ou: matracukkal besodródtak a tengerbe, két SUP-osnak kellett őket kihúznia.
Vágólapra másolva!

Békefi Viktória és Feng Ya Ou Horvátországban nyaraltak, ahol viharba kerültek a tengeren, a hullámok miatt sehogy sem tudtak kijjebb úszni, végül két SUP-os sietett a segítségükre.

Feng Ya Ou és Békefi Viktória Forrás: instagram.com/yaoufeng

"Életünk első közös külföldi nyaralásának második napján kimentünk a tengerpartra strandolni. Mi, okosak, vittünk magunkkal egy hatalmas, felfújható, pávás matracot, amire ketten is fel tudunk feküdni. Nos, meg is tettük, akkor még gyönyörű volt az idő! Nézelődtünk, beszélgettünk a matracon fekve, majd kitaláltuk, hogy evezzünk egy kicsit beljebb. Annyira elcsevegtük, elviccelődtük az időt, hogy hirtelen azt vettük észre, hogy nagyon besodort minket a közben nagyon feltámadó szél. Akkor már tudtuk, baj van, de eleinte még próbáltam nem bepánikolni. Elkezdtünk kifelé evezni, de hiába, egy métert nem haladtunk" – mesélte Viktória a Ripostnak.

"Addigra már nagyon beborult felettünk az ég, nagyok voltak a hullámok. Gondolkoztam is, hogy egy romantikus filmbe vagy egy katasztrófafilmbe csöppentem-e. Csak felettünk voltak feketék a felhők. Inkább arrafelé haladtunk, amerre a vitt minket a sodrás" – tette hozzá Feng Ya Ou.

Tőlük körülbelül 200 méterre két SUP-os férfi is bajba került, de látták, hogy a szerelmespár még jobban szenved a matraccal, valahogy áteveztek hozzájuk. Feng Ya Ou intett nekik, miután már jó tizenöt perce küzdöttek a hullámokkal: végül a SUP-osok kötéllel húzták őket ki a partra, amit aztán ciderrel és közös fotóval ünnepeltek meg: