Rékasi Károly rájött, miért nincs hobbija

Rékasi Károly: "Értékén akarom kezelni azt a boldogságot, amire rátaláltam"
Vágólapra másolva!
Sokszor kapta már meg azt a kérdést Rékasi Károly színész, hogy mi a hobbija, hiszen szinte törvényszerű, hogy mindenkinek van. Emiatt picit szorongva vallotta be, hogy neki nincs, ám elgondolkodott ezen és most már tudja, miért. Ezt pedig el is árulta Nádas Györgynek a Dankó Rádió Jó pihenést! című műsorában.
Vágólapra másolva!

„Azért nincs hobbim, mert az éltem – amikor jó formát fut - maximálisan kielégíti minden vágyamat. Szeretem azt a létezést, amit a munkám ad és szeretem azt a boldogságot, azt a csodát, amit páromtól, Pikali Gerdától kapok" – vallotta be Rékasi Károly a Dankó Rádió műsorbán. A színész számára most jut mindkettőből, hiszen a nyár munkával és pihenéssel is telik. Tom Cruise állandó magyar hangja az interjúban azt is elárulta Nádas Györgynek, mit gondolt hollywoodi kollégájáról.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Nem tartottam átütő erejű színésznek, amiben tehetséges volt, hogy kiválóan tudott élni a számára adódó lehetőségekkel.

Szinkronizálni kezdetben nagyon nehéz volt, mert nagyon egysíkú angolt beszél, nehéz volt érzelmekkel felruházni úgy, hogy az a magyar fül számára is élvezhető legyen. De megtanítottak rá és most már úgy érzem, hogy mi ketten együtt a magyar mozinézők számra élvezhető élményt hozunk létre".

A jászberényi születésű Rékasi Károly számára fontos „jászsága", hogy miért, az IDE kattintva meghallgatható.