Húszéves közös fotó került elő a három Kardashian lányról

2019 E! People's Choice Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood Santa Monica Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY Posing VERTICA
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Sisters Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian and Khloe Kardashian arrive at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian előásott egy régi képet magáról és egyik testvéréről, Kourtney-ról, az Instagramon azt írta mellé, hogy az arizonai egyetemen utálta meg a bulizást és az alkoholt – pedig ő nem is járt oda, a nővére miatt azonban volt ott bulin. A harmadik édestestvérük, Khloe már itt jelezte sértődötten egy kommentben, hogy ő is ott volt azon a partin, majd maga is kitett egy fotót, amelyen már mindhárman látszanak. A felvételek legalább húszévesek lehetnek, miután Kourtney 2002-ben szerezte meg a diplomáját. 
Vágólapra másolva!