Az elmúlt hetekben Marsi Anikó és Palik László szakításától volt hangos a sajtó, valamint attól, hogy rövid időn belül mindketten új párt találtak maguknak. Most azonban egy bennfentes informátor meglepő dolgokat árult el a házaspár kapcsolatáról - számolt be róla a Hot! magazin.

Egy bennfentes azt állítja, nem igaz a hír, miszerint Marsi Anikó azért repült annak idején Dominikára, hogy aláírassa férjével, Palik Lászlóval a válási papírokat. A műsorvezetőnek mindössze hiányoztak a gyerekei, ezért utazott Dominikára, válásról azonban szó sem volt - állítja az informátor. 

Visszatérve a házaspár válására, nem tartják szükségesnek. A különélés ellenére a legnagyobb egyetértésben nevelik a fiúkat, minden őket érintő kérdést megbeszélnek, és csak úgy döntenek - nyilatkozta egy informátor a Hot! magazinnak, ami mindenképpen meglepő, hiszen Marsi Anikónak azóta új párja van, akit már mindenkinek bemutatott, és akivel azóta már össze is költöztek.

Marsi Anikó és Palik LászlóForrás: TV2

Összeköltöztek, pontosan úgy élnek, mint egy család és mindennap együtt futnak. Nemrég a Balatonra is négyen utaztak el pihenni, akárcsak Horvátországba 

- erősítette meg a bennfentes. A férfi egy hónap szabadságot is kivett, hogy a műsorvezető mellett lehessen.