Másodszor is elvetélt a népszerű magyar zenész felesége

Csordás Tibor, Fiesta
Vágólapra másolva!
Csordás Tiborék több mint tíz éve vannak együtt, és tökéletes közöttük az összhang.
Vágólapra másolva!

"Nem zavar, hogy hány éves vagyok, még mindig ugyanolyan gyereknek érzem magamat, mint tinédzserkoromban. Nem akarom elfogadni az idő múlását, a testem és a lelkem is küzd ellene. Talán emiatt nem látszik rajtam, hogy öregszem. De hozzájárul a fiatalos külsőmhöz, hogy azzal foglalkozom, amit szeretek, amit egyben a hobbimnak is tekintek. A mai napig sportolok és odafigyelek az étkezésre. Megjegyzem, a közönség szeretete szintén segít fiatalnak maradni" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal

Feleségével, Csillával több, mint tíz éve vannak együtt és tökéletes közöttük az összhang. "Ő megfontolt, racionális, mindent precízen akar megoldani, ezzel szemben én ösztönből döntök, úgyhogy kiegészítjük egymást. A házasságunk alapja teljesen rendben van, persze akadnak nálunk is konfliktusok, de ezek nem hagynak nyomot bennünk. Nem akarjuk egymás személyiségét megváltoztatni, hagyunk egymásnak teret" - mondta.

Bár Csordás Tibor 50 éves, mostanáig nem adatott meg számára, hogy apa legyen. Párjával annak ellenére sem adták fel, hogy szülővé váljanak, hogy két babát már elveszítettek. "Csilla kétszer is teherbe esett, de a terhesség ugyanazon szakaszában elvetélt. Az örökbefogadáson nem gondolkodtunk, a gyerekünkben saját magunkat szeretnénk viszont látni.