A magyar énekesnő retteg a mellbimbóktól

krausz gábor 
mádai vivien
horváth éva
csonka andrás
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor úgy vállalta el a Totemet, hogy lényegében mindentől retteg: fél a tűztől, a pókoktól és a magasságtól, így nincs könnyű dolga a TV2 műsorában. Mádai Vivien a kígyóktól, Kasza Tibi a liftbe szorulástól, Horváth Éva a repüléstől, Lola pedig a férfiak mellbimbójától retteg - összeállításunkba többek közt ők is bekerültek egy-egy fóbiájukkal.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor

Vasárnap elindult a TV2 vadonatúj műsora, a Totem, melynek szereplői közt ott van Krausz Gábor is. A séf már a műsor beharangozójában elmesélte, hogy milyen fóbiái vannak, és ezek egy részével már az első héten találkozott a Bakonyban.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Minden" - sorolta a félelmeit Tóth Gabi férje, aki azt is elmondta, hogy tanulási lehetőséget lát a műsorba, hiszen lehetősége lesz megismerni a természetet, megtanulnia a csapatmunkát, és persze a saját határait is feszegetni fogja.

Mádai Vivien

Mádai Vivien nemrég a Life TV-n mesélt gyerekkori fóbiájáról, amit még ma sem sikerült legyőznie.

Forrás: Markovics Gábor/ Ripost

(...) Azt álmodtam, hogy egy út tele van kígyókkal, és én nem tudok átjutni rajta. Sőt, volt a könyvespolcon egy könyv, aminek a borítóján egy kígyó volt. Emiatt pedig képtelen voltam még elsétálni is a szekrény előtt. Ezt ki kéne gyógyítani belőlem"- mondta a Mokka műsorvezetője.

Lola

Az énekesnőnek nagyon különleges fóbiája van, elmondása szerint rettentően rosszul tud lenni a mellbimbóktól.

Kifejezetten viszolyog azoktól a férfi felsőktől, melyekből oldalt kilátszanak a mellbimbók,

és mivel nagyon alacsony, ezek jellemzően pont szemmagasságban vannak neki.

Forrás: Lola - Instagram

Azt is elárulta, egyszer olyan boltban vásárolt, ahol az összes férfi eladón bő trikó volt, és mindegyiknek kilátszott a mellbimbója, így nem tudott segítséget kérni, és inkább átment egy másik üzletbe.

Horváth Éva

Az egykori szépségkirálynő nagyon szeret utazni, korábban egy utazós vlogot is készített, pont ezért olyan nehéz elhinni róla, hogy a legnagyobb félelme a repülés. Egy rossz élmény miatt alakult ki benne a félelem, de megtalálta már a megoldást, hogy ne rettegjen végig a levegőben.

Forrás: Horváth Éva/Instagram

Szörnyen éreztem magam, és ekkor kezdődött a rettegésem" - mesélte korábban. Elárulta, hogy a hosszabb repülőutak előtt altatót vesz be, a gépen végig alszik.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!