Nem akart meztelen mellekkel szexjelenetet forgatni, azonnal kirúgták

Vágólapra másolva!
April Pearson - aki Michelle volt a Skins című sorozatban - egy kellemetlen emléket osztott meg.
Vágólapra másolva!
instagram.com/apriljpearson/

April Pearson a TikTokon árulta el, hogy kirúgták egy nagyjátékfilmből, mert nem akart meztelenül leforgatni egy szexjelenetet. A melleit is meg kellett volna mutatni a kamerának, és erre nemet mondott. Valószínűleg a szexjelenet benne volt a forgatókönyvben, de nem volt pontosítva, hogy lehet-e fehérnemű a női szereplőn, ez okozhatta a gondot – mindenesetre a fiatal színésznőt ott helyben kirúgták és egy mellékszereplővel forgatták le a jelentet, aki boldogan vetkőzött.

instagram.com/apriljpearson/

„Azt hiszem, ez a valódi probléma ebben az iparágban. Az a jelenet sokkal inkább a női testről szólt, semmint a női karakterről" – jegyezte meg.

instagram.com/apriljpearson/

Szexjelenetet amúgy a Skins című szériában is forgatott, nem is egyet: neki több jutott, mint másoknak, mert akkor már betöltötte a tizennyolcat (a brit sorozat, amelyből amerikai verzió is készült, elég keményen partizó, a nemiséggel vadul ismerkedő tinédzserekről szól). Szerinte akkor sem volt eléggé védett, nem vigyáztak rá eléggé: az egy dolog, ha valaki betöltötte a 18-at, de nem biztos, hogy mentálisan, érzelmileg is felnőtt, vélekedett.