Úgy tűnik, a rapper nem szeretne újságírókat és fotósokat az esküvőjén, legalábbis a Borsnak az üzenete, drónnal se próbálkozzanak. 

A páros három napos lagzijának első napján hűvös idő és szemerkélő eső fogadta a násznépet Szekszárdon, a Bodri birtokon. Az exkluzív környezetbe álmodott esküvő hangulatán persze a kellemetlen idő sem tudott rontani, Majkáék és a vendégeik a terveknek megfelelően péntek délután érkeztek a helyszínre. 

Majka, Dundika Majoros HajniInstagram

Elsőként Pápai Joci és felesége gurult be, majd egymás után érkeztek a drágábbnál drágább luxusautók, Majka és kedvese, Dundika négy óra tájban kanyarodott be az udvarba. A páros egy fehér Mercedesszel jött, hétköznapi öltözetben, az arcukon némi izgalommal. Nem csoda, életük nagy napja közeleg: tíz év után végre hivatalosan is megerősíthetik szerelmüket - írta a Bors.

A birtokra való bejutás egyébként csak nekik volt könnyű, aki nem volt meghívva, annak esélye sem volt megközelíteni a helyet. Majka a Borsnak megüzente, hogy drónt sem akar látni -  a laps szerint ezért beszerzett egy készüléket, amelyik megzavarja és mozgásképtelenné teszi a közelébe repülő drónokat. Pár fotó persze így is kikerült.