Sorra gördülnek be a luxuskocsik Majkáék esküvőjére, már eladó a menyasszony

Majka, Dundika Majoros Hajni
Vágólapra másolva!
Fotóst nem engedtek be, csak sajátot, csak így messziről és a parkoló elől vannak képek.
Vágólapra másolva!

Egy háromnapos, vidéki esküvőt szerveztek, ahova péntek délután meg is érkeztek Majkáék és pár vendég. A Bors első képei szerint Pápai Joci és a felesége már biztos, hogy a barátaival ünnepel, de szép lassan a többi meghívott is megérkezik. Pápai megjelenése nem váratlan, ő régóta Majka barátja, de várható még Till Attila és Curtis is. Majka ugyan azt üzente a lapnak, hogy leszedi a drónt, ha azzal akarnának fotózni, de a Borsnak sikerült lefotóznia a menyasszonyi ruhával kézben siető Majoros Hajnit.

Majka, Dundika Majoros Hajni Instagram

Úgy tűnik azonban, Majkát határozottan zavarja, hogy fotósok próbálnak használható képeket készíteni, mert középső ujjával bemutatott a Bors fotósának. Később egy vendég érkezett Suzukival, ő sem akart fényképet, ő is bemutatott - a fotókat itt találja.

Időközben, szombat délutánra befutott még több vendég, többen értékes sportkocsikkal érkeztek, volt, aki Porschéval gurult be a ceremóniára. Már hallani a helyszínen olyan kiáltásokat, hogy "eladó a menyasszony!", úgyhogy hamarosan egybekel a páros. A Bors egy rövid, pink ruhát is lefotózott, lehet, hogy ebben megy férjhez Hajnalka, de lehet, hogy csak az esti mulatságra tartogatja.