Tóth Gabi borzalmas napokat tudhat maga mögött, aggódva vigyázott beteg kislányára.

Az elmúlt négy napban összesen hat órát aludt Tóth Gabi, akinek aggódással teltek a mindennapjai, mivel a kislánya nagyon beteg lett. "Hanni még mindig nyűgös, és nagyon anyás, de már legalább le tudom tenni, mert az elmúlt napokban így vagy úgy, de csak rajtam létezett" – írta a Család.hu-n vezetett blogján. 

Mikor Covidos volt a család, akkor is magamra kötve cipeltem egész nap. Na, ez most is így történt, csak annyival volt rosszabb a helyzet, hogy most aludni sem aludt külön, kizárólag rajtam, azt is max. fél órákat, mert ez a bizonyos három napos láz nagyon megviselte.  Engem is. Ez volt a második betegsége életében" – folytatta az énekesnő, aki bevallotta, hogy eléggé bepánikolt.

Forrás: Facebook, Tóth Gabi

Nagyon magas volt a láza, két napig egyáltalán nem evett és nagyon gyenge volt. Borzasztó volt látni, ahogy annyi ereje sincs, hogy felálljon.  Az volt a szerencsénk, hogy a láz miatt azért viszonylag sokat ivott, így legalább a kiszáradástól nem kellett tartanunk" - részletezte. Megható fotót is töltött fel az elmúlt napokról az Instagramjára, amit ide kattintva lehet megnézni.