Majka a hétvégén vette feleségül Majoros Hajnalkát, akivel már tíz éve egy párt alkotnak, és ez idő alatt két gyerekük is született. Manapság nem ritka, hogy a szülők a gyerekeik társaságában házasodnak össze, a magyar sztárvilágban is vannak páran, akik a közelmúltban így mondták ki az igent: Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia esküvőjén is ott voltak a kicsik, mint ahogy Munkácsy Kata is anyaként állt az oltár elé a párjával.

Majka és Majoros Hajnalka

A népszerű rapper, Majka és kedvese, Hajni már nyolc éve jegyesek voltak, a hétvégén pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. Két gyerekük született, akik a szüleikkel együtt ünnepeltek Szekszárdon.

 Az esküvőről egyelőre nem nyilatkoztak, de Majoros Hajni korábban a lánybúcsús képe mellett így írt:

Hogy született feleség? Inkább abban hiszek, hogy meg kell érni rá. Eljött az idő, megértem rá. Én és a kis seregem készen áll megünnepelni ezt a pillanatot. Úgyhogy csajok, kezeket fel, elő a koktélokat és igyunk a pasikra, akik vigyáznak a gyerekeinkre!"

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté

A TV2 műsorvezetője anyaként ment hozzá Lékai Mátéhoz, az esemény pedig számára így volt tökéletes.

"Általában az esetek többségében az a forgatókönyv, hogy egy kis járás után eljegyzitek egymást, majd jöhet az esküvő és utóbb a gyerekvállalás. Na, ehhez képest nálunk volt egy kis járás, eljegyzés, majd gyerekvállalás és végül esküvő. Ugyan nincs összehasonlítási alapunk, de nekünk ez mégis így volt teljes. Noé az életünk része, így elképzelhetetlen lett volna számunka, hogy ne legyen ott az esküvőn. Egy pillanatig sem fordult meg aznap a fejemben, hogy maradnunk kellett volna a klasszikus sorrendnél" - mesélte az esküvője után egy magazinnak.

Nyári Dia és Kovács Dániel

A színésznő tavaly nyáron mondta ki a boldogító igent gyermeke apjának, Kovács Dániel sportriporternek. Az esküvőn természetesen a kicsi is részt vett. "Szépen hangzik, hogy örökkön örökké, de ami összeköt minket, az nem a karikagyűrű, hanem a közös gyerek" - mondta Nyári Dia nemrég.

"Szerintem amikor a pároddal szülni mész, az minden korábbi tabut ledönt köztetek. Nálunk az esküvő már csak megerősítése volt mindannak, amit eddig is tudtunk: hogy együtt akarunk élni. Egy ilyen helyzetben más a színezete az egész szertartásnak is: bennünk egy csepp félelem vagy kétség sem volt már, hogy vajon helyesen döntünk-e" - részletezte egy esküvői magazinnak.

 Lapozzon, nézze meg a többieket is!