Szőke Zoltán a botrányról: Mindig az kiabál, akinek a háza ég

Szőke Zoltán
Vágólapra másolva!
A Totem második kiesőjét nem sajnálta csapattársa, Leo, aki saját közösségi oldalán azzal vádolta a színészt, az egykori Berényi Miklóst, hogy egy este berúgott, pocskondiázta őket, és amúgy is, összevissza hazudott, csak a kamerának játszott. Nagy Zsolt Leo korábban is támadta már a csapattársat, akkor a vég nélküli, hajnali szöszmötölés zavarta, szerinte Szőke nem figyelt arra, hogy mindenki aludni akart még reggel négykor. Szőke Zoltán szerint ő nem hibázott, elmondta ugyan az észrevételeit a többieknek, de volt, akiből hiányzott a tolerancia.
Vágólapra másolva!

Szőke Zoltán a Mokkában elmondta, hogy maradt volna még a műsorban, sajnálja a korai kiesést. „Nagyon jól éreztem magam, amikor csapatként működtünk. Egy nagy tükör volt az egész történet" - magyarázta. A szocializálódás nála most nehezebben ment, ezt belátta, mert tudatosan elszakadt a korábbi közegétől, otthagyta a Barátok köztöt, a fővárost is.

Szőke Zoltán Forrás: TV2

Nem jött ki jól a többiekkel, de szerinte ez azért van, mert „az ember, amikor megválogatja, kikkel megy kirándulni, a legjobb barátaival teszi". A Mokka műsorvezetői megjegyezték, nem is a Totem célja, hogy barátokat faragjon olyanokból, akik nem ismerik egymást, erre a színész belátta, hogy „nem mindig vagyunk toleránsak másokkal".

Úgy látta, jót akart mindenki, de nem sült el jól sokszor, mert a felfokozott helyzetben másképp reagálnak az emberek. „Bennem maradt energia, úgy éreztem, hogy fizikailag teljesen össze vagyok állva" – jegyezte meg.

Leo komoly vádjaira azt mondta, hogy „mindig az kiabál, akinek a háza ég", és úgy érzi, nála is épp a kamerán kívüli viselkedés csapta ki a biztosítékot. Szőke Zoltán belátta, hogy nem tudott szó nélkül hagyni bizonyos dolgokat: ő megmondó típusú ember, és szerinte ezt nem mindenki tudja toleránsan fogadni. Bővebben a videón: