Új kulisszatitkok derültek ki Majka esküvőjéről

Majka és családja
Vágólapra másolva!
Mint ahogy azt több cikkben is megírtuk, a hétvégén zajlott az év esküvője: egybekelt Majka és a kedvese, Hajni. A lagzit az egyik ismert szekszárdi pincészet birtokán tartották, amelyre sok vendég érkezett, legalább százötvenen, többek közt hírességek, sportolók. A lagziról írt több újdonságot a Blikk.
Vágólapra másolva!

A ceremónián ott volt többek között Tilla; Ördög Nóra és férje, Nánási Pál; Curtis; Pápai Joci; Hajós András; Nika, valamint Király Viktor és felesége, Anita - írta a lap. A szertartásra a hagyományoknak megfelelően külön készült fel a vőlegény és a menyasszony is a birtokon.

Hajni és Peti külön kis bungallóban voltak, nem is látták egymást a ceremónia előtt - mondta a lapnak a pár egyik barátja. Hajnihoz már délelőtt érkezett a sminkes és a fodrász, kicsit később pedig barátnője, Holdampf Linda stylist is megjött.

Majka még jókedvűen kártyázott egyet a barátaival, így töltötte utolsó „szabad" perceit.

Öt órakor kezdődött a szertartás, ahová Hajni érkezett meg utolsóként, az elegáns világos öltönyben feszítő Majka is csak ott látta meg a menyasszonyt. Gyönyörű volt, mint a mesékben a hercegnők, visszafogott smink, csodás loknik, és persze a tüll hófehér ruha, mindenkinek elállt a lélegzete. Majka pedig meghatódott, elérzékenyült, amikor megpillantotta kedvesét.

Az ara Billie Eilish Lovely című számára vonult be, a Feleky Zsuzsa szertartásvezető által vezényelt ceremóniát pedig meghatódva nézte végig a pár két közös gyermeke, Marián és Olivér is.

A Blikk úgy tudja, a tanúk Majka egyik legjobb barátja és Hajni egy családtagja voltak. Miután elcsattant az első hitvesi csók, hatalmas buli vette kezdetét, a vendégek hajnalig ropták a táncparketten.

A menyasszonyi csokrot Hajni húga, Brigitta kapta el, aki viccesen ultimátumot is adott párjának, egy év múlva ő is szeretne oltár elé állni

- írta a lap.

– Minden szuperül sikerült, az étel- és italfelhozatal pazar volt, a díszítés és a környezet pedig olyan, ahogyan Hajni megálmodta. Elegáns, kifinomult, igazán csajos a dekoráció. Volt egy virágos fal, amelyen például világító felirat hirdette a párt, ugyanis egy Mr. és Mrs. tábla került fel rá. Mindenki nagyon jól érezte magát, pont olyan volt a nagy nap, ahogyan eltervezték – tette hozzá az informátor.

Több millió forintba kerülhetett

Majkának és modell kedvesének mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a szervezés során, ugyanis a borbirtokon tartott esküvő nem olcsó mulatság. Csak a bungalló, amelyet béreltek, 40 ezer forintba kerül egyetlen éjszakára, ők pedig háromnapos mulatságot terveztek, ráadásul több vendég is ott töltötte az éjszakát, ennek költségét pedig nem kizárt, hogy a pár állta. A dekoráció rengeteg virágból állt, bizony ez is milliós tétel lehetett, az étel- és italfogyasztásról nem is beszélve. Az étterem 6500 és 8000 forintért állít össze egy sültes tálat, amelyből legalább tíz-húsz darab kellett, hogy minden vendég jóllakjon. Majkáék külön fotós és videós stábot is fogadtak, amely szintén minimum egymillió forint volt. A ruhákról nem is beszélve, amennyiben egyedi darabot viselt az ara, és meg is vette, akkor ebben az esetben is hétszámjegyű összeggel kell kalkulálni.