Először szólalt meg Schobert Norbi azok után, hogy múlt csütörtökön mentőhelikopterrel szállították kórházba - írja Blikk.

A szomszédja talált rá, majd Norbi feleségével, Rubint Rékával értesítették a mentőket, megmentve a fitneszguru életét. Schobert Norbi a Blikknek mesélt először arról a bizonyos reggelről, az okokról és hogy vasárnap újra meg kellett operálni.

A lapnak elmondta, hogy jól van, nem maradt semmilyen károsodása, de a sztrók okát még nem tudták megállapítani az orvosok.

Én azt gondolom, túlhajtottam magam. Hajnaltól késő estig dolgoztam, és az elmúlt közel egy év eseményei, az anyósom halála is közrejátszottak. Ha az ember sokáig sok mindenen idegeskedik, a szív képes defibrillálni, és ha ezt teszi, kilök magából egy vérrögöt, ami elindul az agy felé - mondta Norbi.

Azt is elmondta, hogy azért van még mindig kórházban, mert vasárnap még egyszer meg kellett műteni.

Amikor a lábamon, a combomon keresztül behatoltak, hogy az ereimen keresztül eljussanak az agyamig és megszüntessék az elzáródást, akkor sajnos az egyik érfal megsérült. Ezt az eret meg kellett operálni, úgyhogy újra megműtöttek vasárnap éjjel, de már egy másik kórházban - mondta a Blikknek.

Felesége, Rubint Réka azt mondta a Borsnak, hogy férje nincs annyira jól, mint amennyire gondolja magát.

Norbi még biztosan nem mehet haza, bár tudom, hogy ő nagyon szeretne. Amikor ilyeneket mond, nekem is, megsimogatom az arcát, megölelem, és óvatosságra intem. Egyelőre szó sincs arról, hogy kiengednék. Bár a gyors segítségnek köszönhetően most azt gondolja, hogy jól van, egyáltalán nincs jól még – mondta a Borsnak Rubint Réka.

A sztrók egy olyan betegség, amely bárkivel, bármely életkorban előfordulhat, a vérrög okozta elzáródásnak pedig beláthatatlan következményei lehetnek. Még mindig hihetetlen, ami velünk történt. A legfontosabb most az, hogy a szerelmem meggyògyuljon, felerősödjön. Vele és mellette vagyok, mert hiszem és tudom, hogy a szakszerű, profi orvosi ellátás mellett a másik legfontosabb "gyógyszer" a szeretet! - folytatta Réka.